Jorge Iván Posada Hernández

Biografie

Jorge Iván Posada Hernández is een 26-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jorge Iván speelde was America de Cali - Patriotas op 2022-09-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jorge Iván Posada Hernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jorge Iván Posada Hernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jorge Iván Posada Hernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jorge Iván Posada Hernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jorge Iván Posada Hernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jorge Iván Posada Hernández

Bekijk de matchen en statistieken van Jorge Iván Posada Hernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jorge Iván Posada Hernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jorge Iván

Achternaam

Posada Hernández

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-10-21

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Pereira

Nationaliteit

Colombia

Lengte

171 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jorge Iván Posada Hernández mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook