Jordi Mboula Queralt

Biografie

Jordi Mboula Queralt is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jordi speelde was Oviedo - Racing Santander op 2023-05-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jordi Mboula Queralt in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jordi Mboula Queralt in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jordi Mboula Queralt in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jordi Mboula Queralt een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jordi Mboula Queralt een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jordi Mboula Queralt

Bekijk de matchen en statistieken van Jordi Mboula Queralt. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jordi Mboula Queralt hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jordi

Achternaam

Mboula Queralt

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-03-16

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Granollers

Nationaliteit

Spanje

Lengte

183 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jordi Mboula Queralt mee voetbalt bij Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook