Jordan Lenín Rezabala Anzules

Biografie

Jordan Lenín Rezabala Anzules is een 22-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jordan Lenín speelde was Guayaquil City FC - Mushuc Runa SC op 2022-09-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jordan Lenín Rezabala Anzules in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jordan Lenín Rezabala Anzules in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jordan Lenín Rezabala Anzules in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jordan Lenín Rezabala Anzules een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jordan Lenín Rezabala Anzules een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jordan Lenín Rezabala Anzules

Bekijk de matchen en statistieken van Jordan Lenín Rezabala Anzules. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jordan Lenín Rezabala Anzules hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jordan Lenín

Achternaam

Rezabala Anzules

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-02-29

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Portoviejo

Nationaliteit

Ecuador

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jordan Lenín Rezabala Anzules mee voetbalt bij Guayaquil City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook