Jonathan Sebastián Galván

Biografie

Jonathan Sebastián Galván is een 30-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jonathan Sebastián speelde was Racing Club - Patronato op 2022-09-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Sebastián Galván in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Sebastián Galván in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Sebastián Galván in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Sebastián Galván een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Sebastián Galván een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Sebastián Galván

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Sebastián Galván. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Sebastián Galván hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan Sebastián

Achternaam

Galván

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-06-25

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Mar del Plata

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

179 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Sebastián Galván mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook