Jonathan David Dos Santos Duré

Biografie

Jonathan David Dos Santos Duré is een 31-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jonathan David speelde was CA River Plate - Atletico Torque op 2023-12-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan David Dos Santos Duré in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan David Dos Santos Duré in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan David Dos Santos Duré in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan David Dos Santos Duré een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan David Dos Santos Duré een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan David Dos Santos Duré

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan David Dos Santos Duré. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan David Dos Santos Duré hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan David

Achternaam

Dos Santos Duré

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-04-18

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Salto

Afkomst

Uruguay

Lengte

178 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan David Dos Santos Duré mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook