Jonathan Damián Iglesias Abreu

Biografie

Jonathan Damián Iglesias Abreu is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jonathan Damián speelde was Chamalières - Paris FC op 2023-01-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Damián Iglesias Abreu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Damián Iglesias Abreu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Damián Iglesias Abreu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Damián Iglesias Abreu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Damián Iglesias Abreu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Damián Iglesias Abreu

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Damián Iglesias Abreu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Damián Iglesias Abreu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan Damián

Achternaam

Iglesias Abreu

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-12-17

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

171 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Damián Iglesias Abreu mee voetbalt bij Paris FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook