Jonathan Cícero Moreira

Biografie

Jonathan Cícero Moreira is een 36-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jonathan Cícero speelde was Atletico Paranaense - Sport Recife op 2021-02-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Cícero Moreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Cícero Moreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Cícero Moreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Cícero Moreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Cícero Moreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Cícero Moreira

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Cícero Moreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Cícero Moreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan Cícero

Achternaam

Moreira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-02-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Conselheiro Lafaiete

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

170 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Cícero Moreira mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook