Jonathan Ávila Martínez

Biografie

Jonathan Ávila Martínez is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jonathan speelde was Patriotas - Jaguares op 2022-07-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonathan Ávila Martínez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonathan Ávila Martínez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonathan Ávila Martínez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jonathan Ávila Martínez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonathan Ávila Martínez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonathan Ávila Martínez

Bekijk de matchen en statistieken van Jonathan Ávila Martínez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonathan Ávila Martínez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonathan

Achternaam

Ávila Martínez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1991-11-01

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Barrancabermeja

Nationaliteit

Colombia

Lengte

187 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonathan Ávila Martínez mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook