Jonatan Braut-Brunes

Biografie

Jonatan Braut-Brunes is een 23-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jonatan speelde was KVC Westerlo - OH Leuven op 2024-04-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jonatan Braut-Brunes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jonatan Braut-Brunes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jonatan Braut-Brunes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Jonatan Braut-Brunes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jonatan Braut-Brunes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jonatan Braut-Brunes

Bekijk de matchen en statistieken van Jonatan Braut-Brunes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jonatan Braut-Brunes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jonatan

Achternaam

Braut-Brunes

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-08-07

Geboorteland

Noorwegen

Afkomst

Noorwegen

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jonatan Braut-Brunes mee voetbalt bij OH Leuven, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook