John Michael Nchekwube Obinna

Biografie

John Michael Nchekwube Obinna is een 37-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die John Michael speelde was Muharraq - Al Kuwait op 2021-10-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij John Michael Nchekwube Obinna in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat John Michael Nchekwube Obinna in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij John Michael Nchekwube Obinna in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat John Michael Nchekwube Obinna een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat John Michael Nchekwube Obinna een assist heeft gegeven in de match.

Stats John Michael Nchekwube Obinna

Bekijk de matchen en statistieken van John Michael Nchekwube Obinna. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor John Michael Nchekwube Obinna hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

John Michael

Achternaam

Nchekwube Obinna

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-04-22

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Jos

Afkomst

Nigeria

Lengte

188 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar John Michael Nchekwube Obinna mee voetbalt bij Nigeria, Al Kuwait, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook