John Mayanga Nekadio

Biografie

John Mayanga Nekadio is een 22-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als verdediger speelt. De laatste match die John speelde was Cercle Brugge - RFC Seraing op 2023-03-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij John Mayanga Nekadio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat John Mayanga Nekadio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij John Mayanga Nekadio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat John Mayanga Nekadio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat John Mayanga Nekadio een assist heeft gegeven in de match.

Stats John Mayanga Nekadio

Bekijk de matchen en statistieken van John Mayanga Nekadio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor John Mayanga Nekadio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

John

Achternaam

Mayanga Nekadio

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-01-06

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Afkomst

Democratische Republiek Congo

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar John Mayanga Nekadio mee voetbalt bij RFC Seraing, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook