John Junior Igbarumah

Biografie

John Junior Igbarumah is een 30-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die John speelde was Sirius - Orebro SK op 2019-08-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij John Junior Igbarumah in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat John Junior Igbarumah in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij John Junior Igbarumah in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat John Junior Igbarumah een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat John Junior Igbarumah een assist heeft gegeven in de match.

Stats John Junior Igbarumah

Bekijk de matchen en statistieken van John Junior Igbarumah. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor John Junior Igbarumah hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

John

Achternaam

Junior Igbarumah

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-02-13

Geboorteland

Nigeria

Nationaliteit

Nigeria

Lengte

165 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar John Junior Igbarumah mee voetbalt bij Sirius, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook