John Edison García Zabala

Biografie

John Edison García Zabala is een 35-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die John Edison speelde was Deportivo Cali - Alianza Petrolera op 2024-07-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij John Edison García Zabala in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat John Edison García Zabala in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij John Edison García Zabala in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat John Edison García Zabala een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat John Edison García Zabala een assist heeft gegeven in de match.

Stats John Edison García Zabala

Bekijk de matchen en statistieken van John Edison García Zabala. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor John Edison García Zabala hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

John Edison

Achternaam

García Zabala

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-06-04

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

La Ceja

Afkomst

Colombia

Lengte

186 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar John Edison García Zabala mee voetbalt bij America de Cali, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook