Johan Stiven Carbonero Balanta

Biografie

Johan Stiven Carbonero Balanta is een 23-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Johan Stiven speelde was Sarmiento Junin - Racing Club op 2022-07-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Johan Stiven Carbonero Balanta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Johan Stiven Carbonero Balanta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Johan Stiven Carbonero Balanta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Johan Stiven Carbonero Balanta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Johan Stiven Carbonero Balanta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Johan Stiven Carbonero Balanta

Bekijk de matchen en statistieken van Johan Stiven Carbonero Balanta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Johan Stiven Carbonero Balanta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Johan Stiven

Achternaam

Carbonero Balanta

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-07-20

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Santander de Quilichao

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Johan Stiven Carbonero Balanta mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook