Johan Steven Bocanegra Mora

Biografie

Johan Steven Bocanegra Mora is een 23-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Johan Steven speelde was Cortulua - Alianza Petrolera op 2022-08-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Johan Steven Bocanegra Mora in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Johan Steven Bocanegra Mora in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Johan Steven Bocanegra Mora in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Johan Steven Bocanegra Mora een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Johan Steven Bocanegra Mora een assist heeft gegeven in de match.

Stats Johan Steven Bocanegra Mora

Bekijk de matchen en statistieken van Johan Steven Bocanegra Mora. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Johan Steven Bocanegra Mora hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Johan Steven

Achternaam

Bocanegra Mora

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1998-10-20

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Neiva

Nationaliteit

Colombia

Lengte

179 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Johan Steven Bocanegra Mora mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook