Johan David Padilla Quiñónez

Biografie

Johan David Padilla Quiñónez is een 30-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als doelman speelt. De laatste match die Johan David speelde was Independiente del Valle - Macara op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Johan David Padilla Quiñónez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Johan David Padilla Quiñónez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Johan David Padilla Quiñónez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Johan David Padilla Quiñónez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Johan David Padilla Quiñónez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Johan David Padilla Quiñónez

Bekijk de matchen en statistieken van Johan David Padilla Quiñónez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Johan David Padilla Quiñónez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Johan David

Achternaam

Padilla Quiñónez

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-08-14

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Esmeraldas

Nationaliteit

Ecuador

Lengte

185 cm

Gewicht

92 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Johan David Padilla Quiñónez mee voetbalt bij Ecuador, Macara, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook