Joash Achieng Onyango

Biografie

Joash Achieng Onyango is een 28-jarige voetballer uit Kenia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joash Achieng speelde was Kenya - Zambia op 2020-10-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joash Achieng Onyango in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joash Achieng Onyango in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joash Achieng Onyango in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joash Achieng Onyango een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joash Achieng Onyango een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joash Achieng Onyango

Bekijk de matchen en statistieken van Joash Achieng Onyango. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joash Achieng Onyango hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joash Achieng

Achternaam

Onyango

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1993-01-31

Geboorteland

Kenia

Nationaliteit

Kenia
Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook