Joaquín Zeballos Machado

Biografie

Joaquín Zeballos Machado is een 26-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Joaquín speelde was Fenix - Deportivo Maldonado op 2022-10-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joaquín Zeballos Machado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joaquín Zeballos Machado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joaquín Zeballos Machado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joaquín Zeballos Machado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joaquín Zeballos Machado een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joaquín Zeballos Machado

Bekijk de matchen en statistieken van Joaquín Zeballos Machado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joaquín Zeballos Machado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joaquín

Achternaam

Zeballos Machado

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-11-13

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Maldonado

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

177 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joaquín Zeballos Machado mee voetbalt bij Deportivo Maldonado, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook