Joaquín Fernández Pertusso

Biografie

Joaquín Fernández Pertusso is een 23-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joaquín speelde was CA River Plate - Atletico Grau op 2020-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joaquín Fernández Pertusso in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joaquín Fernández Pertusso in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joaquín Fernández Pertusso in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joaquín Fernández Pertusso een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joaquín Fernández Pertusso een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joaquín Fernández Pertusso

Bekijk de matchen en statistieken van Joaquín Fernández Pertusso. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joaquín Fernández Pertusso hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joaquín

Achternaam

Fernández Pertusso

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-01-22

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Rocha

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

184 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joaquín Fernández Pertusso mee voetbalt bij Atletico Torque, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook