João Victor Carroll Santana

Biografie

João Victor Carroll Santana is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die João Victor speelde was Mirassol - Ituano op 2024-05-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij João Victor Carroll Santana in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat João Victor Carroll Santana in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij João Victor Carroll Santana in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat João Victor Carroll Santana een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat João Victor Carroll Santana een assist heeft gegeven in de match.

Stats João Victor Carroll Santana

Bekijk de matchen en statistieken van João Victor Carroll Santana. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor João Victor Carroll Santana hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

João Victor

Achternaam

Carroll Santana

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-09-02

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

188 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar João Victor Carroll Santana mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook