João Pedro Espírito Santo Oliveira

Biografie

João Pedro Espírito Santo Oliveira is een 21-jarige voetballer uit Portugal die meestal als doelman speelt. De laatste match die João Pedro speelde was União de Leiria - Atlético Malveira op 2023-11-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij João Pedro Espírito Santo Oliveira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat João Pedro Espírito Santo Oliveira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij João Pedro Espírito Santo Oliveira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat João Pedro Espírito Santo Oliveira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat João Pedro Espírito Santo Oliveira een assist heeft gegeven in de match.

Stats João Pedro Espírito Santo Oliveira

Bekijk de matchen en statistieken van João Pedro Espírito Santo Oliveira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor João Pedro Espírito Santo Oliveira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

João Pedro

Achternaam

Espírito Santo Oliveira

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-09-18

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Lengte

185 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar João Pedro Espírito Santo Oliveira mee voetbalt bij União de Leiria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook