João Pedro Almeida Machado

Biografie

João Pedro Almeida Machado is een 30-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die João Pedro speelde was FC Voluntari - Uta Arad op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij João Pedro Almeida Machado in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat João Pedro Almeida Machado in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij João Pedro Almeida Machado in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat João Pedro Almeida Machado een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat João Pedro Almeida Machado een assist heeft gegeven in de match.

Stats João Pedro Almeida Machado

Bekijk de matchen en statistieken van João Pedro Almeida Machado. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor João Pedro Almeida Machado hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

João Pedro

Achternaam

Almeida Machado

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-04-03

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Guimarães

Afkomst

Portugal

Lengte

177 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar João Pedro Almeida Machado mee voetbalt bij Chaves, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook