Joao Fernando Quiñonez Araujo

Biografie

Joao Fernando Quiñonez Araujo is een 24-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joao Fernando speelde was Independiente del Valle - Libertad op 2023-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joao Fernando Quiñonez Araujo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joao Fernando Quiñonez Araujo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joao Fernando Quiñonez Araujo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joao Fernando Quiñonez Araujo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joao Fernando Quiñonez Araujo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joao Fernando Quiñonez Araujo

Bekijk de matchen en statistieken van Joao Fernando Quiñonez Araujo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joao Fernando Quiñonez Araujo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joao Fernando

Achternaam

Quiñonez Araujo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-05-15

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

Guayaquil

Afkomst

Ecuador

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joao Fernando Quiñonez Araujo mee voetbalt bij Libertad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook