Joan Campins Vidal

Biografie

Joan Campins Vidal is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Joan speelde was Royal Excel Mouscron - Sporting Charleroi op 2019-12-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joan Campins Vidal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joan Campins Vidal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joan Campins Vidal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joan Campins Vidal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joan Campins Vidal een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joan Campins Vidal

Bekijk de matchen en statistieken van Joan Campins Vidal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joan Campins Vidal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joan

Achternaam

Campins Vidal

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-06-24

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Palma de Mallorca

Nationaliteit

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joan Campins Vidal mee voetbalt bij Royal Excel Mouscron, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook