Joachim Carcela-Gonzalez

Biografie

Joachim Carcela-Gonzalez is een 23-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Joachim speelde was KSMK Deinze - KRC Genk II op 2023-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Joachim Carcela-Gonzalez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Joachim Carcela-Gonzalez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Joachim Carcela-Gonzalez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Joachim Carcela-Gonzalez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Joachim Carcela-Gonzalez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Joachim Carcela-Gonzalez

Bekijk de matchen en statistieken van Joachim Carcela-Gonzalez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Joachim Carcela-Gonzalez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Joachim

Achternaam

Carcela-Gonzalez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-12-16

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Joachim Carcela-Gonzalez mee voetbalt bij Standard de Liège, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook