Jhonatan Segundo Pérez Fernández

Biografie

Jhonatan Segundo Pérez Fernández is een 33-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jhonatan Segundo speelde was Deportivo Pasto - Cortulua op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jhonatan Segundo Pérez Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jhonatan Segundo Pérez Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jhonatan Segundo Pérez Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jhonatan Segundo Pérez Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jhonatan Segundo Pérez Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jhonatan Segundo Pérez Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Jhonatan Segundo Pérez Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jhonatan Segundo Pérez Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jhonatan Segundo

Achternaam

Pérez Fernández

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-02-06

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Fonseca

Nationaliteit

Colombia

Lengte

179 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jhonatan Segundo Pérez Fernández mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook