Jhon Janer Lucumí Bonilla

Biografie

Jhon Janer Lucumí Bonilla is een 25-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jhon Janer speelde was Bologna - Monza op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jhon Janer Lucumí Bonilla in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jhon Janer Lucumí Bonilla in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jhon Janer Lucumí Bonilla in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jhon Janer Lucumí Bonilla een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jhon Janer Lucumí Bonilla een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jhon Janer Lucumí Bonilla

Bekijk de matchen en statistieken van Jhon Janer Lucumí Bonilla. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jhon Janer Lucumí Bonilla hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jhon Janer Lucumí Bonilla

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jhon Janer Lucumí Bonilla. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jhon Janer

Achternaam

Lucumí Bonilla

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-06-26

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cali

Afkomst

Colombia

Lengte

186 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jhon Janer Lucumí Bonilla mee voetbalt bij Bologna, Colombia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook