Jhohann Sebastián Yabur Perea

Biografie

Jhohann Sebastián Yabur Perea is een 25-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jhohann Sebastián speelde was Oakland Roots - El Farolito op 2024-04-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jhohann Sebastián Yabur Perea in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jhohann Sebastián Yabur Perea in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jhohann Sebastián Yabur Perea in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jhohann Sebastián Yabur Perea een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jhohann Sebastián Yabur Perea een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jhohann Sebastián Yabur Perea

Bekijk de matchen en statistieken van Jhohann Sebastián Yabur Perea. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jhohann Sebastián Yabur Perea hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jhohann Sebastián

Achternaam

Yabur Perea

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-05

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Nechí

Afkomst

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jhohann Sebastián Yabur Perea mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook