Jesús Vallejo Lázaro

Biografie

Jesús Vallejo Lázaro is een 27-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jesús speelde was Atletico Madrid - Granada CF op 2023-08-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jesús Vallejo Lázaro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jesús Vallejo Lázaro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jesús Vallejo Lázaro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jesús Vallejo Lázaro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jesús Vallejo Lázaro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jesús Vallejo Lázaro

Bekijk de matchen en statistieken van Jesús Vallejo Lázaro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jesús Vallejo Lázaro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jesús

Achternaam

Vallejo Lázaro

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-01-05

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Zaragoza

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jesús Vallejo Lázaro mee voetbalt bij Granada CF, Spain U23, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook