Jesús Daniel Martínez Leal

Biografie

Jesús Daniel Martínez Leal is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jesús Daniel speelde was Oakland Roots - El Farolito op 2024-04-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jesús Daniel Martínez Leal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jesús Daniel Martínez Leal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jesús Daniel Martínez Leal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jesús Daniel Martínez Leal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jesús Daniel Martínez Leal een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jesús Daniel Martínez Leal

Bekijk de matchen en statistieken van Jesús Daniel Martínez Leal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jesús Daniel Martínez Leal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jesús Daniel

Achternaam

Martínez Leal

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-05-25

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Barranquilla

Afkomst

Colombia

Lengte

180 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jesús Daniel Martínez Leal mee voetbalt bij Envigado, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook