Jeizon Jesús Ramírez Chacón

Biografie

Jeizon Jesús Ramírez Chacón is een 21-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jeizon Jesús speelde was El Paso Locomotive - Real Monarchs op 2021-08-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jeizon Jesús Ramírez Chacón in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jeizon Jesús Ramírez Chacón in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jeizon Jesús Ramírez Chacón in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jeizon Jesús Ramírez Chacón een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jeizon Jesús Ramírez Chacón een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jeizon Jesús Ramírez Chacón

Bekijk de matchen en statistieken van Jeizon Jesús Ramírez Chacón. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jeizon Jesús Ramírez Chacón hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jeizon Jesús

Achternaam

Ramírez Chacón

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-03-24

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

169 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jeizon Jesús Ramírez Chacón mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook