Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo

Biografie

Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo is een 29-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jefferson Gabriel speelde was Tecnico Universitario - Emelec op 2021-10-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo

Bekijk de matchen en statistieken van Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jefferson Gabriel

Achternaam

Orejuela Izquierdo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-02-14

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

San Lorenzo

Nationaliteit

Ecuador

Lengte

179 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jefferson Gabriel Orejuela Izquierdo mee voetbalt bij Ecuador, Guayaquil City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook