Jefferson Anilson Silva Encada

Biografie

Jefferson Anilson Silva Encada is een 25-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jefferson Anilson speelde was Burkina Faso - Guinea-Bissau op 2023-11-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jefferson Anilson Silva Encada in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jefferson Anilson Silva Encada in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jefferson Anilson Silva Encada in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jefferson Anilson Silva Encada een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jefferson Anilson Silva Encada een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jefferson Anilson Silva Encada

Bekijk de matchen en statistieken van Jefferson Anilson Silva Encada. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jefferson Anilson Silva Encada hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jefferson Anilson

Achternaam

Silva Encada

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-04-17

Geboorteland

Guinee-Bissau

Afkomst

Guinee-Bissau

Lengte

188 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jefferson Anilson Silva Encada mee voetbalt bij Guinea-Bissau, Pharco, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook