Jefferson Agustín Farfán Guadalupe

Biografie

Jefferson Agustín Farfán Guadalupe is een 39-jarige voetballer uit Peru die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jefferson Agustín speelde was Sport Boys - Carlos Stein op 2021-05-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jefferson Agustín Farfán Guadalupe in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jefferson Agustín Farfán Guadalupe in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jefferson Agustín Farfán Guadalupe in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jefferson Agustín Farfán Guadalupe een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jefferson Agustín Farfán Guadalupe een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jefferson Agustín Farfán Guadalupe

Bekijk de matchen en statistieken van Jefferson Agustín Farfán Guadalupe. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jefferson Agustín Farfán Guadalupe hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jefferson Agustín

Achternaam

Farfán Guadalupe

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1984-10-26

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Afkomst

Peru

Lengte

178 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jefferson Agustín Farfán Guadalupe mee voetbalt bij Peru, Alianza Lima, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook