Jean Sylvio Ouassiero

Biografie

Jean Sylvio Ouassiero is een 29-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jean Sylvio speelde was F91 Dudelange - Gzira United op 2023-08-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Sylvio Ouassiero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Sylvio Ouassiero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Sylvio Ouassiero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Sylvio Ouassiero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Sylvio Ouassiero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Sylvio Ouassiero

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Sylvio Ouassiero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Sylvio Ouassiero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Sylvio

Achternaam

Ouassiero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-05-07

Geboorteland

Frankrijk

Afkomst

Frankrijk

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Sylvio Ouassiero mee voetbalt bij F91 Dudelange, Madagascar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook