Jean Paul Arce Cruz

Biografie

Jean Paul Arce Cruz is een 21-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jean Paul speelde was Deportivo Cali - Deportes Tolima op 2021-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Paul Arce Cruz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Paul Arce Cruz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Paul Arce Cruz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Paul Arce Cruz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Paul Arce Cruz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Paul Arce Cruz

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Paul Arce Cruz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Paul Arce Cruz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Paul

Achternaam

Arce Cruz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-03-29

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Buga

Afkomst

Colombia

Lengte

174 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Paul Arce Cruz mee voetbalt bij Deportivo Cali, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook