Jean Luc Gbayara Assoubre

Biografie

Jean Luc Gbayara Assoubre is een 31-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jean Luc Gbayara speelde was Velež - Inter Club d'Escaldes op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Luc Gbayara Assoubre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Luc Gbayara Assoubre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Luc Gbayara Assoubre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Luc Gbayara Assoubre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Luc Gbayara Assoubre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Luc Gbayara Assoubre

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Luc Gbayara Assoubre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Luc Gbayara Assoubre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Luc Gbayara

Achternaam

Assoubre

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-08-08

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Lakota

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

172 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Luc Gbayara Assoubre mee voetbalt bij Inter Club d'Escaldes, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook