Jean-Kévin Augustin

Biografie

Jean-Kévin Augustin is een 25-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jean-Kévin speelde was St-Pryvé St-Hilaire - Monaco op 2020-01-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean-Kévin Augustin in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean-Kévin Augustin in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean-Kévin Augustin in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean-Kévin Augustin een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean-Kévin Augustin een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean-Kévin Augustin

Bekijk de matchen en statistieken van Jean-Kévin Augustin. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean-Kévin Augustin hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean-Kévin

Achternaam

Augustin

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-06-16

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Paris

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

177 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean-Kévin Augustin mee voetbalt bij FC Basel 1893, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook