Jean-Eric Maxim Choupo-Moting

Biografie

Jean-Eric Maxim Choupo-Moting is een 35-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jean-Eric Maxim speelde was VfL BOCHUM - Bayern Munich op 2024-02-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean-Eric Maxim Choupo-Moting in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean-Eric Maxim Choupo-Moting in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean-Eric Maxim Choupo-Moting in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean-Eric Maxim Choupo-Moting een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean-Eric Maxim Choupo-Moting een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean-Eric Maxim Choupo-Moting

Bekijk de matchen en statistieken van Jean-Eric Maxim Choupo-Moting. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean-Eric Maxim Choupo-Moting hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Jean-Eric Maxim Choupo-Moting

Het laatste nieuws gerelateerd aan Jean-Eric Maxim Choupo-Moting. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Jean-Eric Maxim

Achternaam

Choupo-Moting

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1989-03-23

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Hamburg

Afkomst

Kameroen

Lengte

191 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean-Eric Maxim Choupo-Moting mee voetbalt bij Bayern Munich, Cameroon, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook