Jean-Charles Castelletto

Biografie

Jean-Charles Castelletto is een 27-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Jean-Charles speelde was Zuid-Korea - Kameroen op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean-Charles Castelletto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean-Charles Castelletto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean-Charles Castelletto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean-Charles Castelletto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean-Charles Castelletto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean-Charles Castelletto

Bekijk de matchen en statistieken van Jean-Charles Castelletto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean-Charles Castelletto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean-Charles

Achternaam

Castelletto

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-01-26

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Clamart

Nationaliteit

Kameroen

Lengte

185 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean-Charles Castelletto mee voetbalt bij Nantes, Cameroon, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook