Jean Carlos Vicente

Biografie

Jean Carlos Vicente is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jean Carlos speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Carlos Vicente in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Carlos Vicente in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Carlos Vicente in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Carlos Vicente een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Carlos Vicente een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Carlos Vicente

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Carlos Vicente. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Carlos Vicente hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Carlos

Achternaam

Vicente

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-02-15

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Cornélio Procópio

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Carlos Vicente mee voetbalt bij Ceara, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook