Jean Carlos de Souza Irmer

Biografie

Jean Carlos de Souza Irmer is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jean Carlos speelde was Juventude - CRB op 2023-09-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Carlos de Souza Irmer in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Carlos de Souza Irmer in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Carlos de Souza Irmer in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Carlos de Souza Irmer een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Carlos de Souza Irmer een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Carlos de Souza Irmer

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Carlos de Souza Irmer. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Carlos de Souza Irmer hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Carlos

Achternaam

de Souza Irmer

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-09-26

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Brasília

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Carlos de Souza Irmer mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook