Jean Carlos Colorado Sánchez

Biografie

Jean Carlos Colorado Sánchez is een 22-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jean Carlos speelde was Envigado - Cortulua op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Carlos Colorado Sánchez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Carlos Colorado Sánchez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Carlos Colorado Sánchez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Carlos Colorado Sánchez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Carlos Colorado Sánchez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Carlos Colorado Sánchez

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Carlos Colorado Sánchez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Carlos Colorado Sánchez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Carlos

Achternaam

Colorado Sánchez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-09-11

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

El Cerrito

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Carlos Colorado Sánchez mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook