Jean Carlos Blanco Becerra

Biografie

Jean Carlos Blanco Becerra is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Jean Carlos speelde was Tecnico Universitario - Universidad Catolica op 2022-09-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jean Carlos Blanco Becerra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jean Carlos Blanco Becerra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jean Carlos Blanco Becerra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jean Carlos Blanco Becerra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jean Carlos Blanco Becerra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jean Carlos Blanco Becerra

Bekijk de matchen en statistieken van Jean Carlos Blanco Becerra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jean Carlos Blanco Becerra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jean Carlos

Achternaam

Blanco Becerra

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-04-06

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Villa del Rosario

Nationaliteit

Colombia

Lengte

185 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jean Carlos Blanco Becerra mee voetbalt bij Tecnico Universitario, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook