Jeakson Singh Thaunaojam

Biografie

Jeakson Singh Thaunaojam is een 22-jarige voetballer uit India die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Jeakson Singh speelde was Kerala Blasters - Goa op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Jeakson Singh Thaunaojam in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Jeakson Singh Thaunaojam in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Jeakson Singh Thaunaojam in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Jeakson Singh Thaunaojam een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Jeakson Singh Thaunaojam een assist heeft gegeven in de match.

Stats Jeakson Singh Thaunaojam

Bekijk de matchen en statistieken van Jeakson Singh Thaunaojam. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Jeakson Singh Thaunaojam hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Jeakson Singh

Achternaam

Thaunaojam

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-06-21

Geboorteland

India

Afkomst

India

Lengte

181 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Jeakson Singh Thaunaojam mee voetbalt bij Kerala Blasters, India, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook