Javier Sánchez de Felipe

Biografie

Javier Sánchez de Felipe is een 27-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Javier speelde was Valladolid - Villarreal II op 2024-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Javier Sánchez de Felipe in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Javier Sánchez de Felipe in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Javier Sánchez de Felipe in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Javier Sánchez de Felipe een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Javier Sánchez de Felipe een assist heeft gegeven in de match.

Stats Javier Sánchez de Felipe

Bekijk de matchen en statistieken van Javier Sánchez de Felipe. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Javier Sánchez de Felipe hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Javier

Achternaam

Sánchez de Felipe

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-03-14

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Getafe

Afkomst

Spanje

Lengte

186 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Javier Sánchez de Felipe mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook