Javier Jiménez García

Biografie

Javier Jiménez García is een 27-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Javier speelde was Albacete - Fuenlabrada op 2021-05-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Javier Jiménez García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Javier Jiménez García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Javier Jiménez García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Javier Jiménez García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Javier Jiménez García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Javier Jiménez García

Bekijk de matchen en statistieken van Javier Jiménez García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Javier Jiménez García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Javier

Achternaam

Jiménez García

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-03-11

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Aldaia

Afkomst

Spanje

Lengte

182 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Javier Jiménez García mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook