Javier Iván Cazal Báez

Biografie

Javier Iván Cazal Báez is een 23-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Javier Iván speelde was Platense - Lanus op 2022-10-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Javier Iván Cazal Báez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Javier Iván Cazal Báez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Javier Iván Cazal Báez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Javier Iván Cazal Báez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Javier Iván Cazal Báez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Javier Iván Cazal Báez

Bekijk de matchen en statistieken van Javier Iván Cazal Báez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Javier Iván Cazal Báez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Javier Iván

Achternaam

Cazal Báez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-03-22

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

General Aquino

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

175 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Javier Iván Cazal Báez mee voetbalt bij Paraguay, Lanus, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook