Javier Gómez Castroverde

Biografie

Javier Gómez Castroverde is een 25-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Javier speelde was Burgos - Espanyol op 2021-01-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Javier Gómez Castroverde in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Javier Gómez Castroverde in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Javier Gómez Castroverde in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Javier Gómez Castroverde een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Javier Gómez Castroverde een assist heeft gegeven in de match.

Stats Javier Gómez Castroverde

Bekijk de matchen en statistieken van Javier Gómez Castroverde. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Javier Gómez Castroverde hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Javier

Achternaam

Gómez Castroverde

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-01-10

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Toledo

Afkomst

Spanje

Lengte

174 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Javier Gómez Castroverde mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook