Javier Alejandro Jaimes Verde

Biografie

Javier Alejandro Jaimes Verde is een 23-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Javier Alejandro speelde was Aragua FC - Deportivo Tachira FC op 2020-02-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Javier Alejandro Jaimes Verde in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Javier Alejandro Jaimes Verde in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Javier Alejandro Jaimes Verde in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Javier Alejandro Jaimes Verde een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Javier Alejandro Jaimes Verde een assist heeft gegeven in de match.

Stats Javier Alejandro Jaimes Verde

Bekijk de matchen en statistieken van Javier Alejandro Jaimes Verde. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Javier Alejandro Jaimes Verde hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Javier Alejandro

Achternaam

Jaimes Verde

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-06-04

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

San Cristóbal

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Javier Alejandro Jaimes Verde mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook